M-am ratacit in acest veac odios

Галина Чиореску
M-am ratacit in acest veac odios,
Unde totul e numai ruina.
Aici eu ma simt de prisos,
Ma simt o straina.

Cind totul se clatina sub picioare,
Iar oamenii se urasc, se mint si se taie,
Cind numai banul are valoare
Iar desfriul ia asa o amploare,

Eu strig atunci spre Dumnezeu:
- Vino, o Doamne, din eternitate,
Tu vezi ce se intimpla aicea mereu,
Opreste tot raul si fa Tu dreptate!!!!



                14/01/2021