Тендiтна панi, з вродою богинi

Вилобержи
Тендітна пані, з вродою богині,
з очами діамантовой краси
вірші читала про метеликів і крила,
що так лоскочуть ніжно в животі...
Про тих слонів у сонячнім сплетінні,
і спритних тараканів, хай їм грець))...
За це, і посмішку її чарівну
я би гортав щоденно інтернет...
Її чудові ямочки-близнята
так бавлять у куточках її губ...
За що, скажіть, кохаю їх завзято
й навіщо голос цей так слухаю багато,
що наче бинт в душі лікує сум?..
.
25.01.2021