Э. Дикинсон. 1243. Safe Despair it is that raves

Ольга Денисова 2
1243 (1873)
Лже-отчаянье кричит –
Мука не слышна.
Отрешенная – глядит
В глубь себя она –

Пред лицом беды – душа
Один на один –
И в любви – одна, и смерть
Не делить двоим –
21-23.01.2021


1243
Safe Despair it is that raves -
Agony is frugal.
Puts itself severe away
For it's own perusal.

Garrisoned no Soul can be
In the Front of Trouble -
Love is one, not aggregate -
Nor is Dying double -