Те, що вiдрiзняйе нас вiд iнших

Сергей Воронцов
«Те, що відрізняє нас від інших,
Те і є реально наша сила».
Якось прочитав і досі тішить,
Бо нема тепер нікому діла,
Чом себе не змінюю на краще,    
А застиг як пан ясновельможний.
Я й не проти, я ще не пропащий,                -
Та тепер виходить що не можна.
:(