Дзвоник розставання

Сергей Красильник
                Музика: Валентина  Іванова

На розставання дзвоник пролунає,
Востаннє в школу ми прийшли,
У небо кульки діти відпускають,
Для нас усіх дитинства дні пройшли.

   Ми вже дорослі, але ще не готові,
   До самостійного дорослого життя,
   І ще не раз повернемось до школи,
   Спитати Вас порад на майбуття.

О, вчителю, хвала тобі і слава,
Ти назавжди найкращий друг,
Потрібні нам рука твоя і слово,
Щоб вибрати єдину із доріг.

   Ми вже дорослі, але ще не готові,
   До самостійного дорослого життя,
   І ще не раз повернемось до школи,
   Спитати Вас порад на майбуття.

До учнів вчитель щиро посміхнеться,
Проводитьв школу, наче в перший клас,
Останній дзвоник в школі розіллється,
Учитель милий!.. далі нам без Вас.

   Ми вже дорослі, але ще не готові,
   До самостійного дорослого життя,
   І ще не раз повернемось до школи,
   Спитати Вас порад на майбуття

12 лютого 2009 р.