Украинский Гарик 829

Владислав Красса
Український Ґарик 829



За мотивами І. Губермана

Мій ровесник в душі занеміг —
Животіє у мудрій похмурості.
А блаженний лиш той, хто зберіг
В собі залишки юної дурості.