Майчице - 20. 01. 2021

Евгени Алексиев
Майчице

Майчице моя единствена ненагледна,
портрета ти всеки ден през сълзи гледам –
назад във времето при теб да се върна,
напред при тебе във вечността да потъна.

Майчице миличка, най-добрата душичка,
едничка ми беше – в живота ми всичко,
назад във времето при теб да се върна,
напред при тебе във вечността да потъна.


20.01.2021


591