Ангели не мали зроду вол

Наталия Кадин-Фесенюк
Ангели не мали зроду волі
Лиш очі повні сліз і співчуття,
 До того хто лежить вже долі
для того що не має вороття

їх крила ще приховані хітоном
і руки не роздивишся ось так
вони стоять щоденно перед Богом
у місці де тече з  небес ріка.

Вони не можуть не забрати душу
Що вийшла й задивляється навкруг
Не знають болю від сумління й муки
Блаженства, щастя чи наруг

Вони візьмуть під руки чи на ношах
Доправлять до великого Судді
Не знаємо  чи  доста  хороші
Шукаєм відображення в воді.
Шукаємо в вогні
Шукаємо у люті й прощі у вогні
О Боже Ти ж мене знайди