Кажуть що любов це суцiльний обман - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Кажуть що любов це суцільний обман
і лише серцю ще до останнього віримо
що в нашої душі є сплячий вулкан
і у взаємності ми нашу долю змінено...
Кажуть що любов це суцільний обман
і мабуть почуття під попелом лежать
і без довіри не ллється гейзера фонтан
а ще гори неприязні нам будуть заважать..
Кажуть що любов це суцільний обман
і поки лава не застигла нічого не втрачено
і разом побачимо скрізь густий туман
що по дорозі щастя можно йти на побачення...