Перегiн Харкiв - Лозова - 2021

Дмитрий Погребняк 555
А у моєму електропоїзді вікна запорошені
на перегоні Харків-Лозова сьогодні заметіль
і на світу блищать сніжинки заморожені
і пробиваються у двері іноді скрізь щіль...
Дерева в три погибелі зігнулися від снігу
і важно натягнули шапки на свої верхівки
а їхні стовбури одяглися у товсту кригу
і взули туфельки з прозорої і тонкої плівки...
Під білим одіялом потопає залізничне полотно
що навіть стальні рейки ледве проглядаються
а снігопад посилюється і становиться темно
і тоді склоочисники від сплячки прокидаються...