За мить

Леонид Валериевич Жмурко
Куліса неба в листі клена.
Пюпітри ліхтарів для нот
магічних – музики Шопена,
що лине тихо із висот,

тендітно бовваніють всюди.
Вечірнього оркестру гра…
Лунають вітрові етюди,
летить мелодія з-за грат

гілля у серце, підсвідомість
мою та осіні… Бринить…
Здається, свiт у невагомість
майне, від музики, за мить.
.
ЛIРИКА З ПРИСМАКОМ ПОРОХУ, 2016-2020 рр.