Троянда i кохання

Галина Печерских
Троянда така підступна,
Яскрава, але... шипи...
Кохання таке солодке,
Омите сльозою душі...

Троянда така зваблива,
Чарівна і мов п’янка,
В коханні душа чутлива,
Бо пристрасть така палка.

Квітка троянди в’яне,
Не довге її життя,
Кохання буває довгим,
Якщо воно сенс буття…

(12.05.2015)