Останнiй герой - 2021

Дмитрий Погребняк 555
В його піснях присутній дим від цигарок
і пригадаюємо літак з золотистим крилом
ми світло бачимо від розбитих вщент зірок
завжди співак від бога зігріє нас теплом...
З ним досі ми саджаємо алюмінієві огіркі
тоді збираємо врожай на брезентовому полі
його пісні душевні,зі смислом і не гірки
і грають в нашому житті вони маленькі ролі...
І відшукаємо тоді на рукаві вже групу крові
і він з дитинства мабуть останній наш герой
і доля не спасе його від народної любові
найкращій...поет і композитор Віктор Цой...