Вiдносини це ручна робота, ексклюзив в чотири руки

Дмитрий Погребняк 555
Відносини це ручна робота,ексклюзив в чотири руки
і ми в обіймах ніжних немов на піаніно граємо
тоді ця музична композиція розтягнеться на цілі роки
адже цю зрозумілу мелодію сердець слухати бажаємо...
Відносини це ручна робота,ексклюзив в чотири руки
і ми в обіймах ніжних немов смак бажання чуємо
тоді почнемо рухатися разом вже під знайомі звуки
адже під співи нашої душі ми у взаємності танцюємо...
Відносини це ручна робота,ексклюзив в чотири руки
і ми в обіймах ніжних немов почуття оберігаємо
тоді в нас виникають дуже схожі однакові думки
адже ми відчуваємо...коли один одного кохаємо...