Нiяк у спогадах тебе не можу вiдпустити - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Ніяк у спогадах тебе не можу відпустити
не хочу твої очі позабути навіть і на мить
пожежу на душі мені не вдасться погасити
ніколи я не зможу кохану жінку розлюбить...
Ніяк у спогадах і через врем'я не зникаєш
і не виходить моє життя без тебе уявить
і через думки в мене все глибше проникаєш
ніколи я не зможу кохану жінку розлюбить...
Ніяк у спогадах не получається розстатися
і доля не захоче моє горяче серце остудить
і нам не треба справжніх почуттів боятися
ніколи я не зможу кохану жінку розлюбить...