А в народi чоловiк. Загадка

Левиа
Офіційно він жіночу назву має,
А в народі-він є чоловік.
Благородну його назву кожен знає,,
Ним уквітчаний і тин і двір.
Квіти-дзвоники його чудові
Мають різні-різні кольори:
Білі, сині і червоні
І плетуться від землі і догори.