Час збирати камiння

Брущенко Алёна Бруна
1999

Час збирати камiння...I передчуття
Попереджує тихим, нестримним зітханням...
Час збирати каміння...Хода забуття
Кожним кроком лунає у снах сподівання...
Час збирати камiння...Залишити сум -
Бiль нестерпний - та тиску подiй не змiнити...
Час збирати камiння...Десь плескає струм
Безтурботливих мрiй, спрагу не припинити...
Час збирати камiння...Кохання спливло,
Розчинилось у просторі, маревом стало...
Час збирати камiння...I все, що було,
Залишити...забути...згубити кресало...

Авторську версію виконання у вигляді пісні можна послухати за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=zR7KCaz4gII