Усе зрозумiло

Брущенко Алёна Бруна
1999

УСЕ ЗРОЗУМІЛО

Усе зрозуміло, не маю питань:
Сховаю вітрила, уникну зітхань,
Нехай стиха серце сльозу проковтне,
Бурхливе це море мій човн розіпне...
Але мають силу свiти сподiвань!..
Усе зрозумiло – не маю питань...

ЧУЄТЕ

Чуєте?.. Я хочу сказати, я маю сказати...
Єдине...одне тiльки слово благаю - надайте...
Чуєте?.. Нехай зблiднуть очi у розпачi ночi,
Розправлені крила лихої журби...
Чуєте?.. Я маю сказати: я буду кохати...
Я буду спiвати ...Завжди...