Незвичайне бажання -украинский-

Мамонов Игорь
 Я хочу думці стяти  крила!
 Щоб не могла вона злетіти...
 Щоб поруч тебе просто сіла:
 Навіщо їй ще щось хотіти?
 Бо сенс життя мого – з тобою!
 Тебе я хочу оповити...
 Та ні! Не смутком чи журбою -
 Серпанком, що дарують квіти!
 Тебе не хочу зустрічати –
 Бо ж я без тебе не існую!
 Не хочу навіть розмовляти –
 Словами тільки все зруйную!
 Та як зустріти в світі можна
 Себе? Бо ж ти і я – єдине!
 Навіщо нам слова – та кожна
 В нас думка спільна – не промине!
 Я знаю – ти це відчуваєш
 Ще краще, аніж я спромігся.
 Я чую – серця, що ти маєш,
 Биття до мене стогін звівся!
 Тому й не хочу, щоб на крилах
 Думки злетіли, полохливі!
 Хай коло тебе... Як на брилах,
 Гірських, орли сидять рухливі,
 Так і думки вартують вічно!
 Щоб чув я навіть і зітхання!
 Щоб кожну мить я знав, вже звично,
 Що ти – моя... Моє кохання!