Украинский Гарик 825

Владислав Красса
Український Ґарик 825



За мотивами І. Губермана

Я зрозумів у роздумах глибоких
І в спостереженнях життєвих драм,
що, як достатків хочемо високих,
ніколи їх не досягнути нам.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".