Щастя це коли доля - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Щастя це коли доля зустрінеться з мрією
тоді від почуттів наше холодне серце тає
ми сходи в небо нарешті побачити зуміємо
і чоловік на ніякі негаразди уваги не звертає...
Щастя це коли доля зустрінеться з мрією
тоді нас випадковість ніжно лобами зіштовхує
і що належимо один одному одразу зрозуміємо
хоча жінка це до останнього мабуть приховує...
Щастя це коли доля зустрінеться з мрією
тоді і не роздумуючи приймемо спішно рішення
в душі цьому звісно обидва дуже  зрадіємо
коли між нами...відбудеться у любві освідчення...