А давай?

Дмитрий Погребняк 555
Давай я стану твоїм мужчиною коханим
для тебе буду:бажаним,ніжним і єдиним
і стану батьком зразковим і бездоганним
і лише поруч біля тебе буду я щасливим...
Давай я стану твоїм мужчиною коханим
вважаю що зустрілися ми не випадково
і розтопити холодне серце я є здатним
і лише поруч ми жити будемо казково...
Давай я стану твоїм мужчиною коханим
і станемо нарешті повноцінною сім'єю
і виявиться загс акордом вже фінальним
і лише поруч-рядом підтримуєш мою ідею?...