Магiя ночi

Клавдия Дмитрив
Легенди й чутки є про магію ночі,
Чарує і манить до себе вона,
Вдивлляється пильно в закохані очі,
І чарам її віддаємось сповна.

Ні з чим я не можу її порівняти,
Не можу побачити схожість ні в чім,
Лиш можу кохану міцніш обійняти,
Й сидіти при зорях, немов при свічі.

Та магія ночі…яка загадковість,
Ще й нові сюрпризи щоразу несе,
І все, що несе, це не є випадковість,
Буває ще й схожа вона на глясе*.

Я магію цю хочу в себе ввібрати,
Та це не під силу зробити мені.
Вона лиш навчила кохання пізнати,
І плисти із нею в кохання човні.

Ввібрати не зміг, але чарам піддався,
Та й мрію загадку її розгадать.
У магії тій не один раз скупався…
Розгадку її буду в зорях шукать.

04.11.2020 р.

*Глясе – це холодний кавовий напій частіше з додаванням морозива.