Бажаэмо в шiстнадцять рокiв...

Елена Палагута
Из альбома "Мои стихи на украинском..."

«БАЖАЄМО  В  ШІСТНАДЦЯТЬ РОКІВ...»

...Танюшо! Чарівна Веснянко!!!
Красуня ти! Розумна! Щира!!!
Достойне місце в цьому світі
Та в серці милого знайди!!!

Коли погода незатишна,
А смуток настрій твій турбує –
В чудову сукню наряджайся!
За мрією сміливо йди!!!

...Розкрий свої таланти світу!!!
Радій життю! І добрій долі!!!
Купаючись у сяйві сонця
В день будь-який і в кожну мить,

Ти ніжся на весняній хвилі!!!
І насолоджуйся «сьогодні»!!!
А дня можливість унікальна –
У серці щастям хай дзвеніть!!!

P.S.: На фото - моя авторская открытка
ручной работы на 16-летие девушки.