Тебе вiтаэмо ми щиро...

Елена Палагута
Из альбома "Мои стихи на украинском..."

"ТЕБЕ  ВIТАЄМО  МИ  ЩИРО..."

...Твоє Народження серпневе –
Є свято! Радісне! Прекрасне!!!
Тебе вітаємо ми щиро
В цей пам’ятний, важливий день!!!

Душевно, від усього серця
Бажаємо тобі ми щастя!!!
Та миру й злагоди в оселі!!!
І вічно молодих пісень!!!

...Хай Ангел твій оберігає
Родину, діток та онуків!!!
Хай затишок дарує в хаті!!!
І світло ніжних почуттів!!!

Енергію, терпіння, сили,   
Здоров’я  на сто добрих років!!!
Та тихий спокій в душах чистих!!!
І все найкраще у житті!!!

P.S.: Фото - из интернета.