Душi свiтанкове послання

Елена Палагута
Из альбома "Мои стихи на украинском..."

«МОЄ СВІТАНКОВЕ ПОСЛАННЯ»

Додайте краплю неповторності світанку –
Створити мрію дайте юної душі!!!
Дозвольте серцю полюбити сяйво ранку!!!
І напишіть живою ніжністю вірші!!!

Засяйте сонячними мріями своїми...
Додайте світла та тепла всім почуттям...
І блисніть променями серця золотими...
Прикрасьте ніжною веселкою життя!!!

Відчуйте,  як в душі народжується щастя...
Таке чудове! Кольорове! Чарівне!!!
І стане світу незатишного сприйняття
Яскравим! Радісним! Як зілля рятівне!!!

P.S.: Фото - из интернета.