Вiтаэмо вас з ювiлеэм!!!

Елена Палагута
Из альбома "Мои стихи на украинском..."

ШАНОВНІ  НАШІ  МАМО Й  ТАТО!!!
«ВІТАЄМО  ВАС  З  ЮВІЛЕЄМ!!!»

...У день осінній, ювілейний
Ми всі вітаємо вас! Щиро!!!
Це Золоте Весілля ваше –
Є свято радісне для нас!!!

Вам зберегти в серцях вдалося
Любов взаємну та довіру!!!
Повагу! Відданість! І ніжність!!!
І почуттів вогонь – не згас!!!

...Не був легким ваш шлях життєвий...
Ви безліч труднощів здолали!!!
Але випробування долі
Лише посилили любов!!!

Удвох йдете ви півстоліття...
За це – піднімемо бокали!!!
І побажаємо вам щастя –
Міцну основу всіх основ!!!

...Нехай Господь дарує щедро
Здоров’я вам! І світлу радість!!!
Тепло та затишок в родині!!!
У праці успіх та в житті!!!

На многої літа терпіння!!!
В добробуті зустріти старість,
В обіймах пристрасних та ніжних,
З вогнем натхнених почуттів!!!

P.S.: На фото - моя авторская открытка ручной работы
с золотым юбилеем свадьбы.