Янгол

Брущенко Алёна Бруна
Слова і мелодія - Бруна

1к.
Янголе, мій любий янгол,
Ти звикаєш до огиди,
Що забруднює твій погляд і знесилює тебе...
Янголе, мій любий янгол,
Ти втрачаєш білі крила,
З кожним пір'ячком втрачаєш відчуття небес...

2 к.
Янголе, мій любий янгол,
Ти звикаєш до тортурів,
До насильництва безодні
Й ставиш на молитві хрест.
Янголе, мій любий янгол,
Ти стаєш потворно-сірим,
Безіменно одиноким, як приблуда-пес...
Янголе, мій любий янгол,
Ти стаєш потворно-сірим,
Безіменно одиноким, як приблуда-пес...

3к.
Янголе, мій любий янгол,
Забуваєш світлу вдачу,
Що була дана від Бога в час народження тобі...
Янголе, мій любий янгол,
Хвороблива порожнеча
Огортає чистий розум і вбиває світ!..

4к.
Янголе, мій любий янгол,
Ми зустрілись випадково,
Але я тебе впізнала по зіркових по очах...
Янголе, мій любий янгол,
Наша мовчазна розмова
Проросте в душі світанком і здолає жах!..

5к.
Янголе, мій любий янгол,
Не скорись примарній долі,
Що веде до самогубства,
А про щастя – нічичирк...
Янголе, мій любий янгол,
Не прощаюся з тобою,
Залишаюся назавжди у краплинах снів твоїх...
Залишаюся назавжди у світах твоїх...

К сожалению, данный ресурс не даёт возможности ставить прямую ссылку на песню, поэтому желающим послушать данное произведение в авторской вокально-музыкальной композиции, милости прошу:

опуститься вниз на странице,
найти ссылку ПЕСНИ-СТИХИ,
кликнуть по ней,
зайти на Youtube-канал
и в плейлисте "ПИШУ-СПІВАЮ УКРАЇНСЬКОЮ"
найти песню с названием "ЯНГОЛ".

Приятного прослушивания, автор всегда рада отзывам.