Обiйми

Ольга Левченко-Харьков
Обійми для душі моєї,як какао,
Коли їй хочеться хоч крапельку тепла.
Я б їх по тисячу разів на день приймала...
Та ні... Я мабуть би у них весь час жила.

Міцні обійми, то для мене місце сили,
Де я відновлююся після негаразд
Та днів, які і серце й душу так втомили...
Коли сльоза зривається з очей на раз.

В обіймах відчуваю я нестримне щастя,
Серця і душі зустрічаються на мить,
Та я вже впевнена,що день цей точно вдався,
Не хочу в ньому ні момента я змінить.

В обіймах відступають всі страхИ життєві ,
Є відчуття, що ми покращуєм цей світ.
Обійми щирі - самий антистрес дієвий,
Здіймають душу в вільний, неземний політ.

Обійми для душі моєї світ прекрасний,
Де завжди тихо й затишно... Де є любов.
Обійми те, що завжди вічне і сучасне,
В них хочеться частіше бути знов, і знов.

08.01.2021