Оновленостi, за другим списком

Владимир Шеврон
Оновленості, за другим списком. Заготовка №4

Як віднайдений шепіт про майбутні гріхи
Всі сни і манії
Запахи весни, мокре волосся, розпусти…
«Ремінь розпусти!..»
«Дай Шкарпетки скинути!»
Дозволити собі зайти: бо ти іще в ванній

Як згадки про юнацькі сумніви:
Сумчанки обережні дзвінки,
Коли збирав яблука в саду,
Такий юнацький й напівголий
Такий прийнятний, як є – моє незаймане.

Оновлені спогади про майбутні гріхи
шляхи їх спокути:
Склади її пазли
Збери його докупи
Згуртуйтеся Образи

Гра.
Нехай грає
Грай
Зіграй
Музика нова для: Інструмента і його Знавця

2021-01-04

#Досвід_досвідів