Париж - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Найромантичніше місто в світі це Париж
воно створено немов для закоханих сердець
і Ейфелева вежа це вже як міфічна дивовиж
її а своїх віршах оспівував не один співець...
Там завжди щирі почуття вітають у повітрі
а місто з щастям потопає у рожевих фарбах
цих кольорів не знайдеться у митця в палітрі
і він не намалює ніколи п'янкий квітів запах...
А коли ще відчувається аромат з кав'ярень
і перед смачним круассаном встояти неможливо
наше життя складається із легких забарвлень
і перепочити навіть на лавці теж іноді важливо...