Czy slowo ma znaczenie?

Татьяна Прит
Czy slowo ma znaczenie?
Tak latwo rzucane na wiatr.
Czy dobre czy zle wspomnienie.
Slowo – ile naprawde jest warte?
Czy kazde slowo ma prawo na istnienie?
Jak, ptak, ktory nagle wyleci.
Po tobie nadchodzi pewne zdarzenie.
Ty mozesz uzdrowic lub pokaleczyc.
Slowo, co tak wiele znaczy.
Czy czlowiek sobie zdaje sprawe,
Ze ma wewnatrz rewolwer karmy,
I jednoczesnie lek, ktory leczy…

TAT 06.01.2021 ( 00.22)