Украинский Гарик 822

Владислав Красса
Український Ґарик 822



За мотивами І. Губермана

Багато я пройшов доріг,
не знавши зла і бід,
бо іскру Божу не беріг —
варив на ній обід.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".