Roxette - Perfect day - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Моя інтерпретація.

Спокійна ніч вдихни у мої груди віру
від почуттів я дуже хочу відпочити
не впевнена в собі не в повній мірі
хоч сподіваюсь любов можно відродити...
І корабель надії наш досі не розбитий
і ми по течії один за одним пливимо
і парус складений нами не розкритий
отямся адже ми для щастя живимо...
В мовчанні ми з тобою як в тюрмі
давай скоріше від цього звільняйся
страждаємо коли знаходимося у журбі
і по дорозі до любві - не зупиняйся...