Благословення нам на цiлий рiк

Клавдия Дмитрив
Благословення нам на цілий рік,
Благословення всюди і в усьому,
Щоразу щастю збільшувався лік.
Складім подяку Господу Святому.

Щоб завжди множились добра плоди,
Минали негаразди і невдачі,
Щоб щастя залишало скрізь сліди,
Не меншало творить добро в нас вдачі.

До інших щоби щирими були,
Раділи й за чужії перемоги,
Щоб все здолать у цім житті змогли,
Й ніколи, щоб не знали ми тривоги.

Щоб верховодить стало в нас добро,
Ненависть й злоба в корені  пропали,
Щоб радості все більше в нас було,
І в ній щоразу й всюди потопали.

Щоб болю нам ніхто не завдавав,
І сльози-ріки плинули від щастя,
Щоб світлий слід з нас кожен залишав,
Сягнуть висот задуманих хай вдасться.

Тому за все ми Господа молім,
Не тратьмо віри й не губім надії,
В країну щастя подумки спішім
Й плекаймо про прекрасне наші мрії.

02.01.2021 р.