З Новим Роком тебе, Украiно!

Владимир Олийнык
Родино моя! Калинова країно!
Я вітаю тебе, Україно моя!
Ти в мене одна, ти свята, солов’їна,
Хай стелиться доля щаслива твоя!

Родино моя! Від Карпат аж до Криму,
Вишивана моя! З Новим, Роком з Різдвом!
Писати я хочу про світлую риму,
Хай світ посміхнеться усім, і нам двом!

Родино моя! Чарівне Прикарпаття!
Я вітаю всім серцем,  безмежно люблю,
Єднаймось,країно, єднаймося,браття,
Любімося завжди, любімось, молю.

Так хочеться,так, щоб рясніли поля,
Щоб з війною ніколи не жити,
Парувала весняно українська земля,
Давайте, давайте, дружити!
З Новим Роком тебе,Україно!
В.Олійник.
31.12.2020.