Настрiй душу

Владимир Шеврон
Настрій душу

В душ
В Грозу
На велосипед

Прокатнутися

Під темінь ранньої вечірньої грози
При тихому грому та спалахами
Одразу після душу

Nirvana
Купатися під Nirvan’у
Кататися
Гроза в мою Nirvan’у
Свіжість після купання, озонова, дворове затишшя

Після душу
Повернувшися з велопрогулянки
Під час грози
В сутінках негоди
Nirvana

2020-12-31