Да анёла

Ивета Витко
Падаруй, анёл, мне крылы.
Навучы палётам у снах.
Адчыні ў казку дзверы,
Забяры агідны страх.
У свабодным летуценні
З ветрам поруч, бы сябры,
Накіруюся ў забвенне:
Мары вызваліць з турмы.
Прыгадаю усё былое,
Што змянілася, зышло,
І натхнення прадчуванне
Я вярну ў сваё жыццё.

            

P.S: З Новым 2021 годам!