З наступаючым, сябры

Анатолий Уминский
З-а ўсіх сяброў сваіх, знаёмых, родных
Н-аліце Вы шампанскага віна.
О-, сколькі слоў такіх прыемных, добрых
В-ам гучна скажуць за сталом спаўна.
(Ы)
М-інулы год запомніцца ўсім людзям-
Г-атоў адразу лепшае аддаць.
О'-ды, вершы прысвячаць ня будзем,
Д-абра, святла ён  хоча пажадаць.
А-дданасці, душэўнай цяплыні,
М-агчымасці з сябрамі бавіць дні.

    *.   *.   *.   30.12.2020 г.