Калi адыдзе у лету дзве тысячы дваццаты

Люба Солошина
Калі адыдзе ў лету дзве тысячы дваццаты,
Няхай святло і радасць напоўняць нашы хаты,
І з поўначы на пойдзень і з захаду на ўсход
Святкуе нараджэнне шчаслівы новы год!