Христос народився

Виталий Кирпатовский
    Співаночка на Різдво

Засяяла в небі яснім
Віфліємська Зірка
ПРИСПІВ:
Син Божий, Син Божий –
Христос народився!

Пішла хвиля на всю Землю
В гори і долини –
ПРИСПІВ…

Наш, Царю Небесний,
Зійшов поміж люди –
ПРИСПІВ…

Святі янголятка
Заграли в дзвіночки –
ПРИСПІВ…

Тепер скільки жити,
Все будем радіти –
ПРИСПІВ…  2 рази
Кода:
Христос народився!