Я приходжу до тебе

Клавдия Дмитрив
Я приходжу до тебе вві сні,
І ті сни мене в казку відносять,
Срібен місяць і зорі в вікні,
Що закоханим втіху приносять.

Я приходжу до тебе щораз,
А ти двері мені відчиняєш,
Каганець у вікні не погас,
Бо безмежно мене ти кохаєш.

Я приходжу до тебе в думках,
У мої поринаєш обійми…
Наче пташка у сильних руках…
Вітерець легку музику здійме.

Я приходжу до тебе на мить,
Щоб рукою так ніжно торкнутись,
Солов’їная пісня дзвенить,
А ти мрієш до мене горнутись.

Я приходжу до тебе, несусь,
Ти для мене – Богиня і квітка,
Все за тебе я Богу молюсь –
Ти – єдина кохана лебідка.

05.12.2020 р.