Вересень

Брущенко Алёна Бруна
Вірш, написаний 3.09.2016, став піснею 5.09.2023.
Пісня тут:
https://www.youtube.com/watch?v=baKhHm7tCj4&ab

Вересень. Вір в мене. Вір в себе. Вір в усе...

Вересень. Верствами світ відкривається:
Спекою в полудень, холодом вранішнім.
Вересень. Вирієм небо заманює:
Хочеш? – Лети, якщо крила не зламані.

Вересень. Вірою дух випробовує
На трансцендентність – і знову хворобами
Вражене тіло, пручається власності
Всесвіту, біль свій сотає до крайності.

Вересень, винеси зміст на тарілочці
Мудрого спокою з яблучним присмаком.
До врожаїв справ буденних додай зірок
Пошуку істини… Вересень, твій урок.