Як в кутузци опинились

Виктор Старик
 ЯК В КУТУЗЦІ ОПИНИЛИСЬ?..

Получили ми зарплату
Йшли до своїх жіночок, до хати
По дорозі трапився шинок
Відразу ж розв'язався язичок.
Пили горілку і кон'як,
Танцювали разом всі гопак
Веселились, веселились,
Як в кутузці опинились?
Не дізнатися ніяк.
    Віктор СТАРИК
28.04.2018. с.Карпівці.