Медузи

Николай Супличенко
Двоногі медузи безликі.
З ларка шаурми восьминіг.
Земля не вирощує ліки
Від цього. І не допоможе Сварог.

Відбиток на пам*яті сварги
Прогрес, дяка Богу, відкрив.
І гордість в душі, і відвага,
А сварга у воЇнство слів.

В оселях чекаємо сваргу,
Непрошеним може війти.
Втамуємо пам*яти спрагу,
Й роки сподівань, марноти.