Only who can

Теодор Минских
Дозволь мені кохати тебе
До кінця свого життя
Я не можу тебе кохати на власний розсуд
Якщо ти мені не дозволиш цього

Скільки мені існувати
Залишить від твоєї любові
Що проявляється в дозволі
Кохати тебе все життя

Ти нагадала мені ціль
Що була бажаною раніше
Ти показала в собі любов
Яка вдалечині проявляється в світі

Любов любить
Та хоче, щоб її любили щиро
Слова - не мрії
Якщо заховані посеред безодні океану

Ти показала без остраху світ
В душі заплутаній в тенетах хаосу
Та намалювала кругосвіт життя
В посмішці в танці з поглядом Бога

(c) m1le1ko

#я_не_прощаюсь
#а_то_будут_хныкать