Even if

Анастасия Флют
I would like you to know
Even if you forget me tomorrow,
I'll remember these sweet moments,
No sadness, no sorrow

Even if now you like me less,
Or don't believe my words,
I'll remember these sweet moments
Doesn't matter who's boss

Even if I made you upset
With anything you expected from me
I'll remember these sweet moments
All is always how it should be