А лiта моI

Мих Лис
Духмяні яблука запахли у саду:
Батьками, братом і сестрою,
Я в споминах, до яблуні іду…
Немов в сімью, що вже нема зі мною
Приспів:
А мої літа, а літа мої
Журавлями пірнають в теплі краї.
Забувають мене - не вертають назад,
Весна, Літо мине … Прийде мій листопад.   

Оголений стоїть мій старий сад,
Як влітку пересохлий водопад.
І осінь в зиму йде у негліже
І всякому теплу кінець уже.      
Приспів:

Лиш яблуня чека мене одна,
Чи то на радість, може, чи біду.
Сюди прийду, бо знаю, що вона
Мені  сховала яблука в снігу...   

Приспів