Зюзю. Частина друга

Василий Швыдкий
Зюзю - такого слова в нашій мові ще нема.
Та світ не без чудес. І завтра може бути.
З'явившись не обмежиться вже роком чи двома
І зможе визнання широких мас добути.


(Алло! Привіт! Счасти! Гаразд! Добраніч! Навзаем!).
(Абсурд. Абракадабра. Фальш. Незрозуміло.).
Якого значення цьому ми слову надаем.
Слід визначатись і вживати всюди сміло.

     Зюзю! - Счасти!