Без тебя... Обезболивающее. Василина Иванина

Кариатиды Сны
Василина Иванина
знеболювальне
http://stihi.ru/2020/12/18/9218
-----------------------------------

звечора кину в окріп
пригорщу зілля
хай настоїться те вариво
 в довгу цю ніч нескінченну  без  тебе
терпляче
біля вікна дочекатися сонця і
випити вранці
кажуть що біль утамує
...
чи зможу

**************************************
 

с вечера кинь в кипяток
пригоршню зелья
пусть выстоится то варево
в  долгую ночь нескончаемую
терпеливо
перед окном нужно солнца дождаться и
выпить пораньше
боль говорят утихает
...
смогу ли